OVG sluit jaar af

met een mooie kerstmiddag

GENDT - Het is al jaren een traditie dat de Gendtse Ouderenvereniging het jaar afsluit met een sfeervolle kerstmiddag. Ook dit jaar staat er op dinsdag 17 december de aanwezige leden een mooie middag te wachten.

Bij aanvang is er koffie met wat lekkers en ook de gebruikelijke consumptiebonnen ontbreken ditmaal niet evenals het feestelijke buffet. Tussen de bedrijven door, wordt er een feestelijke kerstverloting gehouden met prijzen die uitstekend bij de kerstdagen passen. Leerlingen van basisschool De Vonkenmorgen komen hun kerstgedachte in de vorm van declamatie en muziek vertolken.

De muzikale invulling van deze middag komt voor rekening van de band Eigegereid, die bij de OVG al geen onbekende meer is. Na afloop is er voor iedereen ook nog een leuke kerstattentie. Kortom, een waardige afsluiting van een jaar vol activiteiten.

Zoals alle activiteiten, vindt ook deze kerstmiddag plaats in de theaterzaal van Providentia en de aanvang is 13.00 uur. Het biedt de mogelijkheid om van het vervoer van de dorpsauto De Wielewaal gebruik te maken.