Afbeelding

'Onze bank krijgt weer

de hoogste waardering!'

GENDT – In het jaarlijkse onderzoek van de consumentenbond is RegioBank voor de derde keer op rij met het hoogste rapportcijfer uit de bus gekomen. Een rapportcijfer waar Guijt, Zelfstandig Adviseur van RegioBank, uitermate trots op is.


Klanten hebben prachtige cijfers gegeven op het gebied van service (8,8), internetbankieren (8,7) en de dienstverlening in het algemeen (9,3). 'Zo zie je maar weer dat onze werkwijze, waarbij we veelal persoonlijk contact met onze klanten onderhouden, zeer op prijs wordt gesteld', zegt adviseur Miranda Hegeman. Zij informeert u graag over het grote gemak waarmee u kunt overstappen naar Guijt, Zelfstandig Adviseur van RegioBank, de bank met de hoogste waardering.

Miranda: 'Sterker nog, u hoeft er zelf niets voor te doen. Dankzij onze gemakkelijke overstapservice regelen wij dat veilig en vlot voor u, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Of u nu via internet bankieren of via de app uw bankzaken wilt regelen of liever persoonlijk, wij bieden u alle gemakken van deze tijd.' Zoals ook het gemak dat u bij Guijt alle expertise onder één dak kunt regelen: van verzekeringen, hypotheken en pensioen tot erfrechtplanning, makelaardij en bankzaken. Om geheel vrijblijvend informatie in te winnen bent u van harte welkom aan de Langstraat 1 in Gendt. Omdat Guijt onafhankelijk werkt, bent u verzekerd van eerlijk advies op maat. T: 0481 427777, www.guijt.nl.