Afbeelding
Foto:

Ongeslagen Winterkampioen

BEMMEL - Afgelopen zaterdag 30 november was het dan zover. Op een zonovergoten Sportpark Lent moest de laatste horde DVOL worden genomen om de kanjers van Bemmel JO15-2 officieel kampioen te maken.

Anders als bij alle vorige wedstrijden begon de liefst 18-koppige selectie ietwat nerveus en keek al snel tegen een ongewenste 1-0 achterstand aan. Na de gelijkmaker herpakte de vriendenploeg zich echter snel en vocht zich met wonderschone aanvallen in de tweede helft terug naar een verdiende 1-3 eindzege.

Met toeters, vlaggen, spandoeken, rookpotten, confetti en opzwepende muziek van meegereisde ouders, familie, vrienden en onder de bezielende leiding van de 6-koppige technische staf, bleef de ongeslagen status gehandhaafd en kon de feestweek beginnen met een kampioensshirt, friet, snacks en drank bij 'Het Hart van Bemmel'.

In stijl werd afgelopen zaterdag ook nog de laatste wedstrijd tegen Blauw-Wit uit Nijmegen in stijl afgesloten waarna op de 'platte kar' de overwinningstour door het Bemmelse centrum kon beginnen. Op naar het volgende kampioenschap!