Kerstproducten van De Minkhof. (foto: PR De Minkhof)
Kerstproducten van De Minkhof. (foto: PR De Minkhof) PR de Minkhof

Een gezellige decembermaand in De Minkhof in Bemmel

BEMMEL - Na twee zeer gezellige bingo-ochtenden rondom Sinterklaas maakt De Minkhof zich op voor de kerst. Op vrijdagmiddag 13 december, tussen 13:30 en 16:00 uur, kan men voor 10 euro kerststukjes komen maken op De Minkhof.

"Het zou fijn zijn als u zelf een bakje en eventueel een snoeischaartje of tangetje meeneemt. Op woensdag 18 december organiseren de leerlingen van OBC Bemmel-Essenpas tussen 17:00 en 19:00 uur een kerstmarkt waarbij de volledige opbrengst ten goede komt aan De Minkhof. Hier kunt u ook producten kopen die op De Minkhof zijn gemaakt."

De Minkhof is ook in december geopend op maandag, woensdag en vrijdag, behalve op 18 december (dan schuiven de deelnemers aan de kerstlunch aan, die volgeboekt is) en eerste kerstdag. Nieuwe deelnemers zijn ook in 2020 weer welkom. "U kunt zich aanmelden door te bellen naar 0481 357185. Of kom eens langs aan de Molenwei 57 in Bemmel voor informatie, koffie of thee staan klaar. Voor januari kunnen we alvast verklappen dat op zondag 12 januari een kaart- en jeu de boulesactiviteit wordt georganiseerd. Meer informatie is te vinden op www.minkhof.nl.