Topcoverband Summerland speelt live het beste uit de Top2000. Zaterdag 21 december vanaf 20.30 uur in De Buitenpoort. Daar nog drie events in deze maand!
Topcoverband Summerland speelt live het beste uit de Top2000. Zaterdag 21 december vanaf 20.30 uur in De Buitenpoort. Daar nog drie events in deze maand! Foto:

Huissen bij Kaarslicht, Top2000-party, Klassiek Kerstmatinee en Pubquiz

'December = feestmaand':

vier events in De Buitenpoort

HUISSEN - Relaxen op het eind van het jaar? Heerlijk, maar De Buitenpoort is juist extra actief. In multifunctionele horecabedrijf in Huissen-centrum tijdens 'December = feestmaand' liefst vier, zeer uiteenlopende, evenementen. Achtereenvolgens Huissen bij Kaarslicht, Top2000 Party, Klassiek Kerstmatinee en een Pubquiz 2019 Quizzemnetnog!


Ten opzichte van voorgaande jaren mist er een event, namelijk het Oud en Nieuw Feest. ,,We zijn druk bezig met een opvolger, maar het was te kort dag om dat dit jaar te organiseren'', aldus Buitenpoort-eigenaar Herman van Gellecum. ,,We hadden onze handen vol aan een nieuw project, onze strandzaak buiten! En met het bedenken en verzorgen van, nieuwe, evenementen in december.''

Zoals zondag de 29e de Pubquiz 2019 Quizzemnetnog! Een multimediaal en interactief maar tevens ontspannend vragenspel, vanaf 14.00 uur. Met quizmasters Bram en Maarten Seesink en tussendoor en erna een dj. Er is nog ruimte voor enkele teams. Reserveer je deelname via Debuitenpoort.nl. Ook nieuw: het Klassiek Kerstmatinee, op zondag 22 december. Vanaf 14.00 uur is de ontvangst met een bruisend aperitief en even later klassieke muziek in kerstsfeer met vocaal ensemble Muzes, violist Hans Rijkmans en harpiste Renske de Leeuw. Reserveer je entreebewijs/zitplaats voor dit unieke optreden via de site.

Summerland live
Vorig jaar nieuw en vanwege succes en plezier geprolongeerd; de Top2000 Party met live Summerland. Op zaterdag 21 december zal de topcoverband vanaf 20.30 uur de grootste klappers van de 'lijst der lijsten' live ten gehore brengen. Dj-support: Kinki Sminki. Kaartjes raken snel op, bestel ze nu het nog kan snel online.
Het eerstvolgende -publieke- event in De Buitenpoort is zaterdag 14 december, het sfeervolle feest Huissen bij Kaarslicht. Met vanaf 18.00 uur geopende deuren waar in het prachtig gedecoreerde 'partypaleis' Flashback als vanouds de voetjes van de vloer zal laten gaan. Verder live: The BlueBreakers én Popkoor 2000. De entree voor dit traditionele lichtjesfeest is gratis.