Afbeelding
Foto:

Kerst bij Eeuwes Bloemen in Huissen

HUISSEN - Heerlijk die gezellige kerstmis. De hele winkel straalt een gezellige sfeer uit. Zie bijvoorbeeld die mooie natuurlijke takken, zelfs hele grote. Bloesemtakken, Ilex, druivenhout, Magnolia enzovoort. Kerstgroen, mossen, diverse soorten Eucalypthus, Pinus, Nobilus en ander kerstgroen. Prachtig voor in de kerstboeketten en voor in de kerststukjes. Allerlei soorten blad om het bloemstuk of boeket mee te versieren.

Dit alles is verkrijgbaar in een ruime winkel achter het woonhuis. Hier worden ook snijbloemen en planten verkocht. Er staan kant en klare boeketten om zo mee te nemen of te laten bezorgen in de regio. Ook kunnen we voor u een mooi boeket samenstellen. En als u even belt als u nog onderweg bent of opgehouden wordt staat het boeket al voor u klaar.

De winkel herbergt een grote collectie engelen ook voor in de boom. Er zijn Mariabeelden in diverse formaten. Wat is er nu leuker om je eigen kerststuk of krans te maken samen met vriendinnen. Kerst brengt mensen bij elkaar om samen leuke dingen te maken. Alle materialen zijn bij Eeuwes Bloemen te koop. Van oasis tot draad, lint, groen, kaarsenhouders, allerlei soorten kerstverlichting en heel veel decoratiemateriaal. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. En anders brengen we het zo mee vanaf de veiling. Als u iets zoekt vraag ernaar. Die mooie pot of schaal kunnen we voor u opmaken. Hij stond toch maar in de kast. Mooi voor op de kersttafel bij het kerstdiner. In de kleuren wit, zilver of rood of die andere kleur waar u zo dol op bent. Prachtige Skimmia's, Gaultheria's, Hyacinten, kerstrozen, kerstboompjes en nog enkele grote kerstbomen. Je brengt er je huis helemaal mee in die gezellige kerstsfeer. Ook zijn er prachtige takken waar je kerstverlichting in kunt hangen. Leuk voor in huis of naast de voordeur. En wat dacht u van de verlichte handgemaakte sterren. Helemaal terug van weggeweest.

Eeuwes Bloemen ook voor (groente- fruit en fruitschalen) rouwbloemwerk en bloemstukjes voor uw dierbaren op het graf. Bredestraat 87 in Huissen; telefoon 026 3250041; www.eeuwesbloemen.nl. Is in december op alle werkdagen (ook de normaal gesloten woensdag) geopend van 8.30 tot 18.00 uur. Vrijdag tot 20.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur. Ook zijn wij 22 december geopend. Er is ruime (eigen)parkeergelegenheid voor/naast de winkel.