Afbeelding
Foto:

Podozorg Bemmel

wordt Podopraktijk Bemmel

BEMMEL - In 2014 begon Marcella Bulters haar podologiepraktijk aan de Ressensestraat in Bemmel. Dit werd een groot succes waardoor zij in 2017 besloot met de praktijk te verhuizen naar de Dorpsstraat in Bemmel.

'Vol passie heb ik mijn bedrijf opgebouwd en ben ik erachter gekomen dat het ondernemerschap helemaal bij mij past. In de loop der tijd ben ik andere elementen in het ondernemerschap leuker gaan vinden dan het vak zelf. Daarom heb ik na veel wikken en wegen ervoor gekozen om een andere invulling te geven aan mijn carrière', aldus Marcella. Nadat dit besluit op tafel lag is zij in gesprek gekomen met René Stamkot. René is geen onbekende en veel vertrouwde gezichten van de praktijk zullen René al kennen. In het verleden heeft hij namelijk regelmatig spreekuren voor Marcella opgevangen.

Vanaf 1 januari zal René de praktijk aan de Dorpsstraat voortzetten onder de naam Podoprakijk Bemmel. Voor de cliënt verandert er weinig. Lopende therapieën worden opgevangen en mensen kunnen dezelfde kwaliteit en service blijven verwachten. Ook de huidige samenwerkingsverbanden met andere therapeuten zullen allemaal blijven bestaan.

René Stamkot is een gedreven registerpodoloog woonachtig in Reek. Hij heeft een kleinschalige praktijk in Eindhoven en Reek. Hier komt vanaf 1 januari de praktijk in Bemmel bij. Voordat hij de podologie is gaan studeren is hij jarenlang werkzaam geweest in een gespecialiseerde schoenenwinkel voor mensen met moeilijke voeten. Met deze kennis op zak is hij een pro in het geven van extra schoenadviezen afgestemd op de klacht en de vorm van de voet.

Na 1 januari zal Marcella zo nu en dan nog te zien zijn in de praktijk en achter de schermen zal zij René blijven ondersteunen om de overname zo soepel mogelijk te laten verlopen.