Twee fluitistes, Marloes en Roos in actie. (foto: Stedelijke Muziekvereniging)
Twee fluitistes, Marloes en Roos in actie. (foto: Stedelijke Muziekvereniging)

Muziek maken saai? Neen hoor!

HUISSEN - Wil je samen muziek maken, dan willen wij jou…

Wat is dat toch met muziek. Zodra je muziek hoort wil je of meezingen of je gaat spontaan dansen. En het maakt niet uit welke leeftijd je hebt. Muziek maakt geen onderscheid, want muziek zit in je hart of je nu jong bent of wat ouder.

Is het niet fantastisch als je zelf muziek maakt en je eigen muziekinstrument kiest binnen een vereniging die bezig is met een vernieuwingsslag en groter wil gaan groeien. Spelen binnen een grote groep mensen van verschillende leeftijden die allemaal dezelfde passie delen, Waar een goede sfeer heel belangrijk gevonden wordt en waar muziek nooit saai gevonden wordt. Als dit je aanspreekt zijn wij op zoek naar jou. Speel je al op een instrument en kun je mee spelen in een orkest, dan zijn we zeker op zoek naar Jou.

Mocht je toch nog twijfelen dan kun je bij ons geheel vrijblijvend een kijkje komen nemen bij onze vereniging op woensdagavonden en bij de slagwerkers op de vrijdagavonden. Tijdens deze avonden kun je komen kijken en sfeer proeven samen met onze enthousiaste leden en wellicht je eerste noten mee spelen. Dus trek de stoute schoenen aan en kom een kijkje nemen in de keuken van de magische wereld van Muziek. Wij heten je welkom.

Muziek maken saai?! Neen hoor. Kom bij ons www.stedelijkemuziekhuissen.nl of stuur een berichtje naar stedelijke@gmail.com onder vermelding van 'Interesse in muziek'.