Van 19 tot en met 25 december

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS (per 22/12) STEENBOK. De steenbok is een serieus menstype. Het is dan ook een perfectionist. Hij werkt het liefste volgens 'het boekje'. Hij is erg ambitieus en wil altijd hogerop komen. Hij houdt niet van poespas. Zijn verantwoordelijkheidsgevoel is erg groot. Hij heeft aanleg voor depressieve gevoelens en ziet altijd leeuwen en beren op de weg. Hij houdt van het nemen van voorzorgmaatregelen.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Aan het einde van de werkweek zet jij nog even een tandje bij om iets af te krijgen. In het weekend, en vooral op zondag, gieren er allerlei emoties door jou heen. Zet die emoties om in een actie! Volgende week dinsdag en woensdag zijn uitstekende dagen om je met anderen te verbinden.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Vanaf vrijdag de 20e gaat jouw planeet Venus naar het teken waterman. Dat betekent dat je de komende weken vooral gericht bent op je vriendenkring en op de groepen waartoe jij behoort. Zaterdag levert dat wat verwarring op. Maar volgende week dinsdag lukt contact maken heel goed.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Normaal kom jij goed uit je woorden, maar op vrijdag lukt dat even niet. Je staat met een mond vol tanden! Gedurende het komende weekend ben jij heel gespannen. Er zijn allerlei veranderingen waar jij niet blij van wordt. Volgende week woensdag kun jij bepaalde dingen heel scherp formuleren.

KREEFT van 22 juni t/m 22 juli
Vóór het weekend moet je hard werken om bepaalde zaken af te krijgen. En dat loopt niet op rolletjes. In het weekend voel jij je heel goed. Ondanks het feit dat er ruzie in jouw directe omgeving dreigt te ontstaan. Volgende week maandag kun jij je zin doordrukken, maar wil jij dat ook echt?

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Aanstaande donderdag begrijp je bepaalde dingen niet. Vandaar dat jij je wat ongemakkelijk voelt. Aanstaande zondag begint de winter weer met de 'kortste' dag. Dat voelt goed. Volgende week dinsdag krijg jij het voor elkaar om persoonlijke belangen en die van de groep op één lijn te brengen.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Vrijdag vergeet je iets of zie je iets over het hoofd. Je kunt jezelf wel voor de kop slaan! Tijdens het komende weekend ben je heel gespannen. Je weet niet wat dat veroorzaakt maar je hebt er wel last van. Dat kan zelfs leiden tot slapeloze nachten. Volgende week woensdag ben je heel alert.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Vanaf vrijdag gaat jouw planeet Venus in het teken waterman lopen. Dat zorgt ervoor dat je nieuwe vrienden kunt maken. Zaterdag zit dat er even niet in omdat je erg afgeleid bent. Maar volgende week dinsdag staan de planeten uiterst goed om mensen te ontmoeten waarmee je op één lijn zit.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Donderdag en vrijdag gaat je heel secuur te werk en lukt het je om van je werk een succes te maken. Tijdens het weekend ben je én emotioneel én heel stellig. Dat wordt helaas niet door iedereen begrepen. Volgende week dinsdag en woensdag zijn goed dagen voor gezellige bijeenkomsten.

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Gedurende de hele komende periode ben jij er vooral op uit om re relaxen. Je voelt gewoon dat je ontspanning heel hard nodig hebt. Zoek je heil vooral in of op het water, want dat werkt rustgevend. Het kan onder de huidige planeetstanden ook geen kwaad om je in iets spiritueels te verdiepen.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Donderdag en vrijdag ben je hard aan het werk. Er moet nog iets af voor het weekend en dat lukt je! Aanstaande zondag (om 05:21 uur precies) begint de steenboktijd van het jaar weer. Dat is tegelijk de 'kortste' dag. Jij neemt je voor om de feestdagen geheel in stijl te vieren. Dat is jouw stijl!

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Vanaf vrijdag loopt de planeet Venus in jouw sterrenbeeld. Dat geeft gedurende de komende weken kleine voordeeltjes die jouw kant op komen. Maar in het weekend is het vooral stressen. Volgende week dinsdag kun jij in een bepaalde groep een centrale rol innemen. Dat doe je heel goed!

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Vrijdag is een beetje een verwarrende dag. Maar jij weet toch het hoofd koel te houden. Zaterdag begrijpt iemand jou niet. Ga niet teveel uitleggen want dat komt toch niet over. Zondag is gelukkig een stuk relaxter. Volgende week dinsdag loop je nogal over van de emoties. Dat mag best gezien worden.