Afbeelding

De Linge steunt

Het Vergeten Kind

LINGEWAARD - Vorig jaar vierde stichting Voorschools en Primair Onderwijs De Linge haar twintigjarig bestaan. Al vroeg in het jaar werd gezamenlijk de ambitie uitgesproken dat we een flink bedrag wilden ophalen voor een goed doel.

Een doel dat zou aansluiten bij waar onze stichting voor staat: de beste opvang en het beste onderwijs voor onze kinderen. Gekozen werd voor Het Vergeten Kind. Dit doel eindigde op nummer één bij een verkiezing uit 26 goede doelen die door de leerkrachten zelf waren aangedragen. Op verschillende scholen en IKC's zijn vervolgens sponsoracties georganiseerd voor Het Vergeten Kind. Ook hebben veel medewerkers het geld dat ze kregen om zelf een kerstpakket mee samen te stellen op de jaarlijkse kerstmarkt van De Linge (deels) gedoneerd aan het goede doel.

Cheque
Afgelopen donderdag, tijdens de nieuwjaarsreceptie van stichting De Linge, is een cheque overhandigd aan Sylvia, voorlichtingsvrijwilliger van Het Vergeten Kind, met het totaal opgehaalde bedrag van liefst 7.521,06 euro. Een geweldig bedrag, bij elkaar gehaald dankzij de inspanningen van de kinderen van De Linge, hun ouders en de leerkrachten. Samen hebben we laten zien dat we de kwetsbare kinderen in Nederland niet vergeten, want ieder kind verdient een liefdevol thuis. Een fantastische prestatie en een goede start van 2019! "Draag ook jouw steentje bij in de week van Het Vergeten Kind van 29 januari - 4 februari. Kijk op hetvergetenkind.nl en teken de petitie."