Tweestroom Dames 2 blijft maar winnen

GENDT - D2 van Tweestroom ging donderdag 12 december op bezoek bij Heyendaal D8, de dames gingen goed van start en wisten de eerste en tweede set te winnen met 25-20, de derde set werd het spannend, maar ook die wisten ze uit het vuur te slepen met 27-25.Ook de vierde set werd gewonnen, een mooie 4-1 overwinning.

Ook D1 ging op bezoek bij Heyendaal de eerste set werd verloren, maar daarna wisten ze zicht te herpakken en wonnen de overige 3 sets, dus een mooie 3-1 overwinning. Heren 1 ging op bezoek bij Volamie, onze heren kwamen niet in het spel en konden het tempo van Volamie niet bijhouden, dus 4-0 verlies. Dames 3 ging op bezoek bij DVOL en had niet echt veel in te brengen, ook zij leden 4-0 verlies.

Zaterdag 14 december kreeg de JB1 Ikaros op bezoek, het was een spannende wedstrijd, het ging behoorlijk gelijk op, maar helaas wist Ikaros de eerste 3 sets te winnen, De laatste set ging naar onze JB mix. De JB2 ging op bezoek bij Labyellov JB1, de eerste set werd makkelijk gewonnen, daarna werd het iets lastiger, maar toch een 4-0 overwinning. MB1 ging op bezoek bij SSS en had weinig in te brengen, dus 4-0 verlies. JC1 ging op bezoek bij Isala en ook zij konden niet echt weerstand bieden, dus 4-0 verlies. MB2 ging naar Malden, dit was een spannende werdstrijd, de eerste set was voor Malden, de tweede voor onze meiden, de derde en vierde set gingen helaas weer naar Malden. Dames 4 ging met een krappe selectie naar Touché in Dreumel, er werd goed gespeeld, de eerste drie sets werden gewonnen, daarna werd het wat slordiger en ging de 4e set naar de tegenstander, toch een mooie 3-1 overwinning.