Succesvolle kerststerrenactie door badmintonclub in Gendt

GENDT - Badminton Club Gendt (BC Gendt) heeft het afgelopen weekend op 13 en 14 december de kerststerrenactie gedaan, waarvoor Gendt wordt bedankt zowel de kopers als de verkopers.

De eerste verkoopronde was vrijdagmiddag 13 december. Een aantal leden heeft bedrijven bezocht op het industrieterrein Gendt-Bemmel. En zaterdagochtend vanaf 10.00 uur hebben de (jeugd)leden van BC Gendt hun best gedaan om aan de overige Gendtse inwoners kerststerren te verkopen.

Huis-aan-huis werden de kerststerren aangeboden om ze uiteindelijk allemaal te verkopen. Door de medewerking van veel leden is het weer gelukt een leuke bijdrage bij elkaar te brengen voor de vereniging. Het geld wat hiermee opgehaald is komt ten goede van de clubkas. Hierdoor kan bijvoorbeeld de contributie relatief laag blijven ondanks de stijgende kosten van zaalhuur, daarnaast een bijdrage voor leuke dingen zoals toernooien en leuke activiteiten voor de leden.

BC Gendt heeft op de woensdagavond de speelavond. "Mocht u zin hebben om een keertje te badmintonnen, dan bent u van harte welkom. Informatie hierover staat op www.bcgendt.nl.