Afbeelding
Foto:

Nieuw bankenconcept

bij Jansen Totaal Wonen: Baenks

HUISSEN - Op zaterdag 21 december wordt ons nieuwe merk Baenks feestelijk geopend in de showroom van Jansen Totaal Wonen in Huissen. Baenks is hét merk dat zich specialiseert in kwalitatief hoogstaand zitmeubilair, prachtige ontwerpen, de mooiste vormen, de beste materialen én vooral het eigen unieke zitcomfort.

De banken van Baenks worden op een ambachtelijke manier gemaakt met zichtbare passie en enthousiasme. Tweezits- of driezitsbanken, hoekbanken of L-vormige banken zorgen voor een volledige ontspanning. Naast stoffen banken, die verfijnd zijn in natuurlijke of moderne trendy kleuren, zijn er lederen banken die een elegante uitstraling hebben.

Naast elegante banken heeft Baenks ook eetkamerstoelen, eettafels en salontafels in haar collectie. De showroom van Jansen Totaal Wonen is speciaal verbouwd hiervoor om de nieuwe meubels van Baenks zo mooi mogelijk voor u te presenteren. U vindt Baenks op de begane grond met een oppervlakte van 650 m2. De opening wordt in stijl gevierd onder het genot van een lekker glaasje en diverse lekkernijen.

Profiteer tevens van onze aantrekkelijke Baenks-openingsactie, zie hiervoor onze website. Jansen Totaal Wonen, Karstraat 95, Huissen (www.jansentotaalwonen.nl).