De Gouden Skeeler. (foto: b.o.d. de Sprinters)
De Gouden Skeeler. (foto: b.o.d. de Sprinters)

Feestelijke afsluiting skeelerseizoen b.o.d. de Sprinters

BEMMEL - Op deze laatste avond van het seizoen kon er gelukkig geskeelerd worden. Al was de baan aan één kant wel vochtig. Zo werd het een goede intervaltraining: op het vochtige stuk voorzichtig rijden en op het droge gedeelte tempo rijden. "Ondanks de kou en heftige wind hebben we fijn gereden."


"Na de inspanning kon onze jaarafsluiting beginnen. Iedereen die wilde had iets te eten meegenomen. Er moesten deze avond ook nog enige leuke officiële zaken afgewikkeld worden. Als eerste werd Eric Frentz in het zonnetje gezet. Hij was dit jaar 15 jaar lid van de vereniging en kreeg een oorkonde en bloemen.
De voorzitter had het druk met speechen, want Wim van Rossum was ook gekomen om officieel afscheid te nemen als trainer. Wim is één van de oudgedienden, maar moet vanwege zijn gezondheid stoppen met het lesgeven aan de beginnersgroep. Wim was vanaf het begin - dus al in de Veilinghal - van de partij. Leuk om te weten: Wim kon net zo hard vooruit als achteruit skeeleren. Wim werd verrast met een Gouden Skeeler met de tekst: 'Wim, bedankt voor jouw jarenlange inzet als skeelertrainer van b.o.d. de Sprinters'.
Saskia Arns, altijd bereid te helpen bij activiteiten, lid van de Jeugdcommissie is dit jaar de Vrijwilligster van het Jaar geworden en dus mag de wisselbeker een jaar op de schoorsteen staan in Huize Arns. Daarmee was het officiële gedeelte afgesloten en konden we ons met een drankje op de hapjes storten. Donderdagavond 26 maart gaat het nieuwe skeelerseizoen beginnen met een infoavond voor iedereen, die wil gaan skeeleren."