Opluistering kerstviering Angeren. (foto: Tom Smits)
Opluistering kerstviering Angeren. (foto: Tom Smits)

Oudejaarslekkernijen

van harmonie Angeren

ANGEREN - Heeft u geen tijd of zin om zelf oliebollen en appelflappen te bakken? Wilt u niet dat uw (bij)keuken nog lange tijd naar frituurvet ruikt? Grijp dan de gelegenheid aan om op maandag 30 december overheerlijke en ambachtelijk gebakken oliebollen en appelflappen te kopen van de harmonie. Ook dit jaar zijn beide lekkernijen weer geproduceerd door een professioneel bakker.

De leden van de harmonie komen die dag tussen 10.00 en 12.00 uur huis aan huis in Angeren met hun koopwaar. Men kan tijdens deze tijdsperiode uw gewenste assortiment ook zelf halen bij voorheen Smits Mode, Molenstraat 15. De opbrengst zal worden besteed aan nieuwe instrumenten en aan de opleiding van leerling-muzikanten. De harmonie zal het zeer waarderen wanneer men door het kopen van de oudejaarslekkernijen de vereniging wil ondersteunen.

Is men maandag de 30e niet thuis, maar wilt u tóch afnemen van de harmonie, dan kan men ook telefonisch bestellen bij P. Tijssen, 06 44768112. De bestelling wordt dan thuisbezorgd op maandagmiddag of dinsdagochtend de 31e tot 12.00 uur.