Tai Chi proeflessen Stichting Welzijn Ouderen Gendt een succes

GENDT - De proeflessen Tai Chi die op 4 en 11 december in SKC De Leemhof Gendt zijn gegeven zijn een succes geworden. Tijdens de ochtenden hebben 43 mensen deelgenomen aan vier proeflessen, waarvan 34 mensen zich hebben aangemeld om in 2020 deel te nemen aan de wekelijkse Tai Chi lessen.

Tai Chi Tao is een bewegingsvorm. Soepele en langzame bewegingen zorgen voor ontspanning, rust en lichaamsbewustzijn. De oefeningen zijn makkelijk en gericht op de ademhaling, de bloedsomloop en de balans van lichaam en geest. De sport is geschikt voor mensen van alle leeftijden en het dragen van sportkleding tijdens de lessen is niet noodzakelijk. De Tai Chi lessen worden gegeven In Sociaal Cultureel Centrum in de Dorpstraat te Gendt.

De lessen worden gegeven aan senioren en duren een uur. De eerste les is op dinsdagavond 7 januari om 18.30 uur. Op woensdagmorgen 8 januari begint de eerste les om 9.00 uur en de tweede les om 10.00 uur. Na de les drinkt de groep gezamenlijk koffie of thee en is er gelegenheid voor gezellig samen zijn. De deelnemers betalen per kwartaal een eigen bijdrage groot 18 euro, die via automatische incasso wordt geïnd.

Deelname is nog steeds mogelijk. Voor informatie neem contact op met Gerrie Nienhaus 0481 421422, Fokke Kylstra 0481 421957 of Redie Verhoeven 0481 422891. Een email sturen naar swogendt@gmail.com kan ook.