Laura van Kaam met gitaar. (foto: Carolien Sikkenk e/o Patrick van Emst)
Laura van Kaam met gitaar. (foto: Carolien Sikkenk e/o Patrick van Emst)

Laura van Kaam op

Gendts Bevrijdingsconcert

GENDT - Laura van Kaam is een van de artiesten op het Gendts Bevrijdingsconcert op 18 januari 2020. Dit concert wordt georganiseerd door Sint Sebastianus uit Gendt in samenwerking met Historische Kring Gente, Oorlogsmuseum Niemandsland en de R.K.parcochie Heilige Maria Magdalena.

Al op heel jonge leeftijd beklom Laura het podium en veroverde zij de harten van Nederland. In 2013 zagen 3,5 miljoen mensen haar het populaire RTL4 programma The Voice Kids winnen en sindsdien is Laura niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Met haar heldere stem laat ze de luisteraar heel dichtbij komen.

Haar coach, Marco Borsato, is na al die jaren nog nauw betrokken. Er ontstond een waardevolle vriendschap op muzikaal en persoonlijk gebied. “Laura zingt niet alleen de noten, ze voelt ze”, volgens Marco Borsato. Op 18 januari is Laura van Kaam bij het Gendts Bevrijdingsconcert. Een concert dat in het teken staat van oorlog en vrijheid moet ingekleurd worden met zo’n mooie stem. Wij zijn blij dat we Laura van Kaam bij ons in dit concert hebben. Het ‘ons kent ons-gevoel’ komt haar als Achterhoekse bekend voor. Ook daarom reden te meer om haar in Gendt te willen hebben tijdens dit unieke concert. Kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar bij The Read Shop, Bloemsierkunst de Gent en verzorgingshuis Sint-Jozef. Alle in Gendt.