de Bol-kerststal in het winkelcentrum. (foto: M. van Eechoud)
de Bol-kerststal in het winkelcentrum. (foto: M. van Eechoud) m.van eechoud

deBol sluit jaar sfeervol af

BEMMEL - Op woensdag 18 december werd na de laatste wandeltocht in de Nederlands hervormde Kerk in Bemmel het deBol-jaar 2019 afgesloten met een sfeervolle kerstbijeenkomst.

Na de koffie werden er kerstliedjes gezongen, hiervoor was het koor Uh Meezing uit Bemmel uitgenodigd en het werd een prachtige ochtend en een mooie afsluiting van een succesvol deBol-jaar. "Het was erg fijn om met de wandelaars zo 'kerst' te vieren! Koor Uh Meezing werd hiervoor hartelijk bedankt."

Het bestuur gaat weer met heel veel enthousiasme beginnen aan het jaar 2020! De eerste activiteit in 2020 is het deBol nieuwjaarsconcert op 5 januari om 15.00 uur in de Theaterkerk Bemmel. Kaarten (à 15 euro) hiervoor zijn te koop bij Boekhandel De Toren, Dorpsstraat 42 in Bemmel. Het wordt een uniek concert met medewerking van Hanneke Engels, Martijn van Vuuren en het Trio Bocaccio.

Op woensdag 15 januari gaat deBol weer op pad, aanmelden tot 09.00 uur bij De Kinkel. "En ook in 2020 kunt u zeker nog veel meer leuke, gezellige, sportieve of muzikale activiteiten verwachten, want: deBol gaat ervoor en met deBol op pad = (altijd) puur genieten! Hebt u onze kerststal al gezien in het winkelcentrum? Deze werd gemaakt door Wim Peters en het materiaal werd gesponsord door de firma Wiecherink uit Gendt, waarvoor we de firma hebben bedankt!" Meer informatie staat op www. debolbemmel.nl / emailadres: stichting.debol@planet.nl.