Olierbollenkraam 2018. (foto: Chris van Bostelen)
Olierbollenkraam 2018. (foto: Chris van Bostelen)

Oliebollenactie van Tweestroom

GENDT - Afgelopen week waren er nog twee wedstrijden, dinsdag kreeg Heren 1, de mannen van Switch ’87 H3 op bezoek. Helaas door een onfortuinlijke blessure werd het geen echte wedstrijd, maar de heren wonnen wel met 4-0 en staan daarmee derde in hun poule.

Donderdag ging Dames 3 op bezoek bij Trivos D6, helaas konden ze niet heel veel inbrengen en verloren met 4-0, zij zijn voorlopig de hekkensluiter in hun poule. De andere teams hadden geen wedstrijden, Dames 1 en D4 gaan als koplopers de winterstop in. D2 staat knap vijfde en D5 staat in de middenmoot. Beide teams hebben wel minder wedstrijden gespeeld dan de teams direct boven hen.

Voor de aspiranten is de competitie in tweeën gedeeld, dus maken we de eindstand van de eerste helft op. Helaas waren de resultaten niet zo heel goed en zaten deze teams bij de ondersten van hun poule. Hopelijk de tweede helft meer succes.

'De mini’s hadden 22 december nog een laatste toernooi, daarover dus volgende week meer. 30 en 31 december staan we weer op onze vertrouwde plek bij de Coop de heerlijke oliebollen te verkopen. Wij hopen jullie daar te mogen begroeten. Op 9 januari begint de competitie weer; alle seniorenteams beginnen dan thuis, in sporthal Walburgen. Het laatste nieuws staat op www.tweestroomsv.nl.