Jubileumweekend De Waskniepers

GENDT - Carnavalsvereniging De Waskniepers viert dit seizoen haar 55-jarig jubileum. Op 17 januari gaat het feest verder in de vorm van het Jubileumweekend.

De Waskniepers start op vrijdag 17 januari met een geweldige feestavond voor jong en oud die muzikaal geheel verzorgd gaat worden door Q-Music. Tickets kunnen nog besteld worden via: www.facebook.com/CV-De-Waskniepers of www.facebook.com/deklokgendt.

Zaterdag 18 januari gaat het feest verder met het Buutgala. Deze avond staat inmiddels garant voor spektakel en gezelligheid, waar vier buutreedners zorgen voor hilarische optredens waarbij de lachspieren van de bezoekers flink op de proef gesteld worden. Er zullen vier carnavalsverenigingen aanwezig zijn en het muzikale gedeelte wordt verzorgd door Show-Case uit Bemmel.

Voor deze avond kan men vanaf nu kaarten reserveren bij Natasja Bouwman: 06 28510132 of via mail: natasjabouwman77@hotmail.nl. Gereserveerde kaarten kunnen opgehaald worden bij Trees Janssen (0481 422537).

Zondag 19 januari vindt de afsluiting van het jubileumweekend plaats met een receptie die gehouden wordt van 13.30 tot 17.30 uur.

Carnavalsvereniging De Waskniepers nodigt alle (carnavals)verenigingen en inwoners binnen en buiten Lingewaard die hiervoor geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen van harte uit om samen met hen het weekend af te sluiten. Locatie Jubileumweekend: De Klok Horeca Gendt, Markt 1 in Gendt.