De vrijwilligers van Tafeltje dekje. (foto: H. Janssen)
De vrijwilligers van Tafeltje dekje. (foto: H. Janssen)

Goede doelenactie

van supportersvereniging De Bataven

GENDT - De goede doelen actie georganiseerd door de supportersvereniging van De Bataven in samenwerking met Albert Heijn Gendt was dit jaar voor de vrijwilligers van 'Tafeltje dekje'.

Deze vrijwilligers bezorgen niet alleen de maaltijden bij de veelal oudere die nog zelfstandig wonen, maar zijn ook een dagelijks contactmoment voor deze mensen. De vrijwilligers waren dan ook blij verrast met de leuke tas vol met lekkere spullen. "Heeft u interesse om vrijwilliger/chauffeur te worden en dit dankbare vrijwilligerswerk te doen? U kunt zich melden door een mail te sturen naar: nell.hendriks@gmail.com."

De tassen waarin Albert Heijn al het lekkers had verpakt waren ook gekoppeld aan nòg een goed doel: de 'Vur Mien Grei-actie' van Sjaak Veldkamp om de verborgen armoede te bestrijden. Albert Heijn Gendt en Sjaak Veldkamp werden bedankt voor de medewerking aan het goede doel van dit jaar en de vertegenwoordigers van de supportersvereniging spraken de wens uit dit initiatief nog vele jaren te mogen organiseren samen met de sponsoren.