SA en Bos samen voor KiKa. (foto: Yvonne van Hoorn)
SA en Bos samen voor KiKa. (foto: Yvonne van Hoorn) Yvonne van Hoorn

Schip Ahoy zoekt nieuwe drummer

LINGEWAARD - Omdat de eerste drummer van Schip Ahoy recentelijk is afgezwaaid, is het alom bekende Zeemanskoor uit Angeren naarstig op zoek naar een nieuwe slagwerker.

"Ben je vertrouwd met de drums en zoek je een nieuwe muzikale uitdaging, dan ben je bij Schip Ahoy op de juiste plaats. Er wordt wekelijks gerepeteerd op de maandagavond in het Dorpshuis in Angeren en er zijn door het jaar heen enkele tientallen optredens, zowel in de regio als ook elders in het land.

Het begeleidend combo van het koor bestaat momenteel uit zeven muzikanten met onder andere de volgende instrumenten: accordeons, gitaren, basgitaar, dwarsfluit en contrabas. Lijkt het je wat om als slagwerker het koor en combo op de drums te komen ondersteunen, neem dan contact op met de dirigent van Zeemanskoor Schip Ahoy, Gert Huting. (e-mail: gertjanszoon@hotmail.com of telefonisch: 0481 421522, respectievelijk 06 44879760). Mocht je niet zelf de muzikant zijn die we zoeken, maar weet je wel iemand die hiervoor in aanmerking zou komen, dan wordt een kennisgeving hiervan ook bijzonder op prijs gesteld. Welke drummer gaat Schip Ahoy mee op muzikale koers houden? We zijn benieuwd."

Open yogales bij Stichting Senioren Actief Bemmel

BEMMEL - Op dinsdag 14 januari om 13.30 uur zal Hannie Janssen een open yogales geven in De Kinkel. Iedereen die eens kennis wil maken met yoga is welkom.

"Als u minder mobiel bent, is er de mogelijkheid om een keer mee te doen met de wat meer aangepaste stoelles op de dinsdagmorgen om 9.30 uur. Info en opgave via 0481 461011.