Van 2 tot en met 8 januari

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS STEENBOK. Steenbok is een ambitieus teken. Ze gaan altijd voor het beste resultaat. Ze willen op hun gebied de beste worden. Hun verantwoordelijkheidsgevoel is erg groot. Stap voor stap proberen ze hun maatschappelijke positie te verbeteren. Ze hebben bestuurlijke en leidinggevende kwaliteiten. Het liefste hebben ze een vaste (ambtelijke) positie.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Vanaf 3 januari gaat jouw planeet Mars in het teken boogschutter lopen. Dat betekent dat je de komende anderhalve maand grootse plannen zult ontvouwen. Waarschijnlijk ook op het vlak van reizen. Volgende week dinsdag krijg je te maken met een soort kortsluiting. Dat hoeft niet letterlijk te zijn.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Aan het einde van de week leg jij jezelf nog eventjes in de watten. Een saunabezoek misschien? Na een rustig weekend krijg je rond volgende week dinsdag te maken met een kleine kans, die wel als een soort opstapje kan dienen om later nog verder te komen. Grijp die kans met beiden handen aan.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Op donderdag 2 januari praat je honderduit over allerlei zeer interessante onderwerpen. Men hangt aan jouw lippen. Na een ontspannen weekend met familie krijg jij volgende week maandag een zeer goed idee. Daarmee kun jij een trend zetten. Woensdag praat je teveel en vooral veel te vaag.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
2 en 3 januari zijn niet zulke fijne dagen. Als je weer moet werken, dan baal je daar een beetje van. Zaterdag krijgt een bepaald verhaal een onverwachte wending. Zondag is een dag om door een ringetje te halen. Daar geniet je op maandag nog van. Woensdag is een goede dag om een vriend te bezoeken.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Aanstaande vrijdag ben jij een beetje chagrijnig. Last van het feit dat de feestdagen voorbij zijn misschien? Toch maak je er van het weekend er het beste van met gezellige mensen over de vloer. Rond volgende week dinsdag cijfer jij jezelf helemaal weg voor de ander. Dat wordt gewaardeerd.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
Aan het einde van de week voel jij je heel erg voldaan. Je kijkt in ieder geval terug op bijzondere feestdagen. Volgende week maandag laat je weer eens zien hoe goed jij bent in het bedenken van slimme oplossingen voor grote problemen. Woensdag oppassen dat jij je hoofd erbij houdt.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Aan het einde van de week maak je tijd om iemand dichterbij te halen die er met de feestdagen een beetje bekaaid vanaf kwam. Dit kan hele bijzondere momenten samen geven. Rond volgende week dinsdag kom je in contact met een persoon met veel macht. Daar kún je dankbaar gebruik van maken.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Vanaf 3 januari gaat jouw planeet Mars naar het teken boogschutter. Dat geeft veel nieuwe plannen voor 2020. Misschien heeft het iets te maken met een studie of een cursus waaraan je wilt beginnen. Volgende week dinsdag lukt het je niet om in je eentje iets te beginnen. Maar er is hulp onderweg!

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Donderdag heb je weer praatjes voor tien. Je hebt dan ook veel meegemaakt in de afgelopen feestdagen. Vanaf 3 januari loopt de felle planeet Mars voor anderhalve maand in jouw sterrenbeeld. Dat brengt veel vaart in je leven maar ook ongeduld. Zorg voor een zorgvuldige planning!

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Aan het eind van de week ben je een beetje mopperig. Dat niet alles perfect verliep tijdens de feestdagen is toch niet zo erg? Rond volgende week dinsdag ben jij degene die mensen met elkaar verbindt. Dit geeft dankbare mensen om jou heen en het geeft jou een tevreden gevoel.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Tijdens het weekend ben je wat nerveus. Je voelt het een en ander aankomen met jouw sterke intuïtie. Volgende week maandag weet je iets heel goed te verwoorden. Zorg er wel voor dat de ander jou kan volgen. Dinsdag leg je teveel nadruk op onderlinge verschillen. Zoek de overeenkomsten!

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Op donderdag 2 januari ben je druk met allerlei afspraken die uit de feestdagen voortgekomen zijn. Daarom ontlast jij jezelf met een zeer rustig weekend. Volgende week dinsdag straal je helemaal door de positieve aandacht die jij krijgt. Op woensdag is het vooral goed om je gevoel te volgen!