Afbeelding
Foto:

Jubilate bracht

De Leemhof in kerstsfeer

GENDT - Gemengd koor Jubilate heeft in de feestelijk versierde ruimte van De Leemhof in Gendt op twee avonden voor een volle zaal een mooi kerstconcert gegeven.

Met zo'n 60 koorleden, 5 mannen met een blaasinstrument en Aline Janssen op de piano werd onder leiding van Marcus de Haard een afwisselend programma ten gehore gebracht. Het aandachtige publiek kon genieten van bekende kerstliederen, maar ook van ingetogen wiegeliedjes en de verrassende medley Christmas Classic Celebration. Soms met begeleiding van de blazers, die ook enkele intermezzi voor hun rekening namen. Na afloop van het concert werd er onder het genot van een glaasje nog gezellig nagepraat en werden complimenten in ontvangst genomen.

Meerdere mensen in het publiek hebben bij sommige nummers meegezongen, soms voorzichtig, soms enthousiast. Deze mensen, en ook anderen, worden uitgenodigd om dinsdagavond 7 januari om 20.00 uur de eerste repetitie in het nieuwe jaar bij te wonen. Er zijn mooie, uitdagende plannen voor 2020 en voor de jaren daarna!