Afbeelding

2 TOP-cabaretiers op 1 avond:

Chris Verlaan en Farbod

BEMMEL - Evenals vorig seizoen heeft TOP dit jaar twee cabaretprijswinnaars gestrikt. Op zaterdag 11 januari staan Chris Verlaan en Farbod op de Theaterkerkbühne.

Chris Verlaan was jury- én publieksprijswinnaar van Cameretten. Hij debuteert dit seizoen met zijn muzikaal cabaretprogramma ‘Man in de Maak’. Hierin vertelt Chris wat er niet klopt in onszelf, in de maatschappij en wat hij mist. Hij deelt liefdevolle klappen uit, cynisch en pessimistisch, maar tóch vrolijk makend.

Farbod was winnaar van het Leids cabaret Festival 2018. Zijn hart is als een vogel in een kooi, maar op het podium is het als een blaadje in de wind. Geproduceerd in Iran en geassembleerd in Nederland neemt Farbod Moghaddam je mee in een mysterieuze reis door zijn ziel. Vlieg mee op een tapijt door de bazaar van zijn geurige en kleurige herinneringen. Avonturen en belevenissen die doorlopen als de wenkbrauw van zijn vader.

Aanvang 20:30. Kaartjes (inclusief consumptie) kosten 16,50 euro en zijn te bestellen op www.theaterkerk.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.