Corné Kuipers en Edward van Hulst (eigenaren VoC Grootkeukens), Pim Clappers (bakker) em Bas Elbers (VoC Grootkeukens). Niet op de foto; de andere sponsors, Hans en Harm Jonker van Jonker BV.
Corné Kuipers en Edward van Hulst (eigenaren VoC Grootkeukens), Pim Clappers (bakker) em Bas Elbers (VoC Grootkeukens). Niet op de foto; de andere sponsors, Hans en Harm Jonker van Jonker BV. Foto:

Jonge Kracht bakt oliebollen dankzij sponsors

HUISSEN – Vrijwilligers van Jonge Kracht en een echte bakker hebben de afgelopen dagen overuren gemaakt om oliebollen en appelbeignets te maken en te bakken. Met de verkoop van de overheerlijke lekkernijen kan de Huissense voetbalvereniging een nieuw project realiseren. Dankzij gulle sponsors konden de bollen en beignets gemaakt worden.

Jonge Kracht dankt daarvoor Jonker BV en VoC Grootkeukens, beide firma's in Huissen. Die de enorme professionele mixer sponsorden waarmee de duizenden oliebollen en appelbeignets gemaakt zijn. En natuurlijk dankt de Huissense voetbalclub de vele vrijwilligers en echte bakker Pim Clappers die de afgelopen dagen voor dag en dauw de zoete lekkernijen gingen maken en bakken en uiteindelijk verkopen. Met de jaarlijkse verkoop van oliebollen en appelbeignets zamelen de 'rooien' geld in om speciale projecten voor haar leden te realiseren, zoals een panna-veldje op het aanbouw zijnde nieuwe sportpark.

De bollen (10 voor 7,50 euro) en beignets (10 voor 15 euro) konden vooraf besteld worden en er was/is ook losse verkoop. Namelijk op maandag 30 december en dinsdag 31 december van 10.00 tot 16.00 uur. In de kantine van Jonge Kracht aan de Bloemstraat en, dit jaar voor het eerst, in een kraam bij De Valom.

(Vocgrootkeukens.nl / Jonkerhuissen.com / Jongekracht.nl)