Afbeelding
Foto:

Tumulus uitvaart: afscheid met warmte, aandacht en elegantie

HUISSEN - Het ‘levensboek’ van uw geliefde zachtjes dichtdoen kan op vele manieren. En als u na afloop terugkijkt op een goed afscheid helpt dat om het verlies van uw dierbare in uw leven te verweven.

Juist in de hectische en moeilijke dagen rond het overlijden van een dierbare zoekt u houvast. Er is dan behoefte aan iemand die u terzijde staat. Vanaf het eerste telefoontje tot en met het nagesprek: één en dezelfde meelevende, behulpzame persoon. Cunera Schaapveld denkt in mogelijkheden en komt met creatieve oplossingen om uw wensen rondom het afscheid waar te maken. Met meer dan twintig jaar ervaring, een luisterend oor en oog voor detail maakt Tumulus uitvaart náást u en mét u, het afscheid van uw dierbare persoonlijk en bijzonder. Ook als u een natura dienstenpakket of een kapitaalverzekering elders heeft.

Bijzonder is onze sfeervolle 24-uurs Rouwhuiskamer in centrum Huissen. Deze mag, zonder bezoekafspraken, úw huiskamer zijn; ook wanneer een andere ondernemer de uitvaart verzorgt. Een corona-proof openbaar afscheid of een intieme afscheidsceremonie? In onze huiskamer is dit allemaal mogelijk.

Wilt u meer weten over uitvaarten, een vrijblijvend gesprek of een kijkje nemen in de Rouwhuiskamer? Bel of mail ons gerust: info@tumulus.nl, 026 3258440; www.tumulus.nl.