Afbeelding

Slimmer Fit het alternatief voor de sportschool

HUISSEN - De inwoners van Huissen weten de weg goed te vinden naar Slimmer Fit. In deze lifestylclub, gevestigd aan de Arnhemsepoort 106 in Huissen zijn 7 dagen per week mensen goed bezig op de Milon Cirkel.

"Het slaat geweldig aan. Want met 35 minuten trainen per vijf dagen word je aanzienlijk, fitter, slanker en sterker. De Milontraining is daardoor ideaal voor mensen die weinig tijd hebben en begeleid willen sporten. Er heerst bovendien een ongedwongen sfeer. Omdat je in een cirkel traint, is er veel onderling contact. Na het sporten is er de mogelijkheid om gezellig wat te drinken. De koffie en thee is voor alle leden gratis. De trainingsapparaten zijn automatisch ingesteld op iedere deelnemer, waardoor iedereen honderd procent veilig en pijnvrij traint. Bovendien zijn er altijd trainers in de cirkel voor persoonlijke begeleiding. Deelnemers ervaren het als personal training."


Flexibel sporten met garantie
Wie deze prettige manier van bewegen zelf wil ervaren, kan het vrijblijvend komen proberen. Want Slimmer Fit hanteert een tevredenheid garantie. Door te trainen bij Slimmer Fit boekt u resultaten. En dat motiveert. Om u extra te motiveren om te starten kunt u bij Slimmer Fit volledig flexibel sporten zonder een langdurig abonnement.
Slimmer Fit staat voor begeleid sporten in een sfeervolle omgeving waar u zich snel thuis voelt.

Slimmer Fit; Arnhemsepoort 106, Huissen 026 3031525; www.slimmer-fit.nl.