Afbeelding
Foto:

Overleven of genieten

HUISSEN - Heb jij er ook last van dat je minder geniet dan je zou willen? Dat je te veel leeft op de automatische piloot en in de overlevingsstand? Dat het leven zoveel van je vraagt, dat je aan jezelf eigenlijk niet toekomt?

Zou je ook niet liever willen leven met meer gemak en minder moeten? Een leven waarin je met volle teugen geniet van wie je bent en wat je doet? Waarin je vriendelijker, energieker, vitaler bent en meer in balans?

Wil je echt anders in het leven staan, met meer rust, ontspanning en tevredenheid? Neem dan contact met me op. Ik bespreek graag samen met jou, vrijblijvend, hoe jij de verandering kunt maken die je wilt of nodig hebt. Of schrijf je in voor een mindfulness- of compassietraining, een mini-retraite, een workshop of een individueel coachtraject. Ik werk zowel ‘live’ als online.

Wil je op korte termijn met jezelf aan de slag? Op 28 oktober start er zowel online als in het Klooster in Huissen een mindfulnesstraining. Wil je meer weten? Doe dan mee met de gratis online workshops op 7 oktober.

Aanmelden en informatie: www.wendyderksen.nl of info@wendyderksen.nl of bellen met 06 21593590.