Afbeelding
Foto:

Lingewaard Bloemen zet de bloemetjes buiten

HUISSEN – Het stadshart van Huissen is een fleurige bloemenwinkel rijker sinds de opening van Lingewaard Bloemen aan de Tempelierstraat 4. Vanwege de opening zet de winkel de bloemetjes buiten met mooie acties!

In de winkel aan de Tempelierstraat is Marit Niemeijer het vaste gezicht. Zij heeft de passie om mensen blij te maken met bloemen en voorziet u graag van een bosje geluk, planten en (woon)decoratie. Ook voor het bestellen van bruidsboeketten en rouwwerk kunt u er terecht.

Lingewaard Bloemen werkt nauw samen met bloemenwinkels in Zevenaar, Westervoort en Oosterbeek. "Gezamenlijk kopen wij verse bloemen en planten in, rechtstreeks vanaf de veiling."

Openingsactie

Om de opening te vieren krijgt u in de winkel tot eind dit jaar 5 euro korting bij besteding vanaf twintig euro.

Gratis bezorging in oktober

Lingewaard Bloemen bezorgt ook in de regio rondom Arnhem. En vanwege de opening is dit tot eind oktober helemaal gratis! Voor zowel particulieren als bedrijven is het mogelijk om abonnementen af te sluiten. U krijgt dan regelmatig een verse bos bloemen bezorgd. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

U vindt Lingewaard Bloemen aan de Tempelierstraat 4 in Huissen of via www.lingewaardbloemen.nl. Wij zijn bereikbaar via 026 6690204 en bestellingen@lingewaardbloemen.nl.