Afbeelding
Foto:

Bloggerfields rockt

HUISSEN - Bloggerfields 'rockt' en maakt een enorme groei door. De komst van een My Jewellery 'Shop in Shop' is een goede zet geweest. Boven verwachting!

Ook de inzet van meer dameskleding in verschillende segmenten van jong trendy tot damesfashion was een juiste keuze. Hierdoor kan Bloggerfields dames aankleden in elke leeftijd en in elke prijsklasse.

"Door onze ruime winkel ervaren klanten het shoppen bij Bloggerfields als zeer prettig. In deze tijd is dat erg belangrijk. De winkel is ruim opgezet waardoor we makkelijk de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen.

Wij zijn trots op de groei die we hebben kunnen maken met Bloggerfields. Met ons geweldige team zorgen we voor een prettige en ongedwongen sfeer en vakkundige hulp bij het samenstellen van jouw outfit. Bij Bloggerfields komen er wekelijks nieuwe items binnen. Dit zorgt voor veel afwisseling en variatie in de collecties. Daarnaast hebben we dit seizoen ingezet op comfy (heerlijk) zittende kleding die naast comfortabel ook fashionable is. Travel items en heerlijke knitwear. Het past in de huidige tijd van thuiswerken en in huis gezellig maken. Samen gaan we er een sfeervol en warm seizoen van maken."

Blijf gezond en pas op elkaar!

Susan Broekman en Monique Bouwmeister