Afbeelding
Foto:

Vier Dierendag met Dogs & Co en ontvang een gratis bot

HUISSEN - Dierendag, de dag in het jaar om uw huisdier extra te verwennen. Waar kunt u dit beter doen dan bij Dogs & Co?

Dogs & Co is een webshop voor uw hond en kat en wordt gerund door Vincent & Claudia Janssen uit Angeren. “Het is voortgekomen uit onze fokkerij van Puggle pups”, geeft Claudia aan. “Vorig jaar zijn we officieel gestart met de webshop en we groeien explosief het laatste jaar”. Naast Covid-19 heeft de groei van de webshop zeker te maken met het uitgebreide assortiment, wat nog steeds maandelijks groeit. “We zijn met de webshop begonnen vanuit huis, waar we ook een professionele ruimte voor onze honden en klanten hebben. Maar al snel werd dit veel te klein en hadden we meer ruimte nodig.” Inmiddels zit Dogs & Co gevestigd in Huissen op de Handelstraat 12/14a. Vanuit deze locatie wordt heel Nederland en België bedient en voorzien van de producten van Dogs & Co.

Claudia geeft aan: “We verkopen via verschillende kanalen: Bol.com, Amazon maar natuurlijk ook via onze eigen webshop www.Dogsandco.nl “. Verder vervolgt ze: “We zijn dagelijks op zoek naar nog meer leuke en nieuwe producten voor hond en kat en hebben de ambitie om nog veel verder door te groeien. Dit is mogelijk door eigen import en steeds meer producten die uit eigen productie komen.”

Bent u ook nieuwsgierig geworden? Neemt u dan gerust een kijkje op www.dogsandco.nl. Ter gelegenheid van Dierendag ontvangt u nu bij iedere bestelling tot 4 oktober een gratis bot voor uw hond.