Afbeelding
Foto:

Zwanger? Bij Verloskundigen Lingewaard vind je persoonlijke aandacht!

LINGEWAARD - Heb je een positieve zwangerschapstest en ben je woonachtig in de Gemeente Lingewaard, dan ben je van harte welkom bij Verloskundigen Lingewaard. Daar vind je persoonlijke aandacht in je zwangerschap, rondom de bevalling en in de kraamtijd. Verloskundigen Lingewaard wordt gerund door 2 verloskundigen, Niki Pluym en Martine van Deurzen. Zij hebben vaste ondersteuning van Bianca Bruijns (spreekuur en echospreekuur) en Manou ter Woorst (all round verloskundige). Daarnaast zijn assistentes Belinda en Marjon tijdens het spreekuur telefonisch te bereiken zijn voor vragen, zwangerschapsklachten en het plannen van afspraken. Dit vaste team verdiept zich in de specifieke wensen van de zwangere en partner. Alles is bespreekbaar en samen komen we tot de zorg die past bij jou!

Verloskundigen Lingewaard is compleet in het zorgaanbod. We hebben alle specialiteiten in huis. Echo's maken we in eigen praktijk, o.a. door Bianca die ook in het Echocentrum Espèrance werkzaam is. Op maandagavond bieden we in een echo-avondspreekuur aan, zodat ook de partner makkelijker mee kan gaan tijdens deze spannende en belangrijke momenten in de zwangerschap. Tijdens de eerste controle waarvoor we een uur de tijd nemen wordt een individueel zorgpad gevormd en komen belangrijke onderwerpen aan bod (NIPT-test, 20-weken echo, kraamzorg, erkenning). Verder is de samenwerking met de regionale ziekenhuizen in Nijmegen en Arnhem zeer prettig. Voor overleg zijn de lijnen met de gynaecoloog kort.

Ook voor diegene die een kinderwens hebben en vooraf met vragen kampen is Verloskundigen Lingewaard de praktijk die je mogelijk verder op weg kan helpen. Maak daarvoor gebruik van de mogelijkheid van een pre-conceptioneel consult.

Verloskundigen Lingewaard is telefonisch te bereiken op maandag van 8.30-12.30u en dinsdag en donderdag van 8.30-15.00u. Bij spoedvragen is de dienstdoende verloskundige altijd bereikbaar op 06-54213445. Voor meer informatie kijk ook op onze website: www.verloskundigen-lingewaard.nl