Afbeelding
Foto:

Stichting Tafeltje-Dekje Huissen

HUISSEN - Tafeltje-Dekje Huissen is een voorziening voor ouderen die niet meer in staat zijn voor zichzelf te koken. Soms is dit tijdelijk, zoals bij ziekte. Maar het kan ook voor langere tijd zijn, wanneer het verzorgen van een warme maaltijd tot ongemakken leidt. Het zorgt er tevens wel voor dat men in zijn/haar vertrouwde omgeving kan blijven wonen.

De vrijwilligers van Tafeltje-Dekje bezorgen in Huissen, iedere dag, gezonde en betaalbare maaltijden, ook in de weekenden. Zeven dagen per week rijden de vrijwilligers tussen 10.45 uur en 12.30 uur door Huissen om de maaltijden te bezorgen. De maaltijden worden koelvers aangeleverd en worden warm gemaakt door een, via Tafeltje Dekje, aan de klant gratis ter beschikking gestelde mealbutler.

Dit alles kan mede mogelijk worden gemaakt door de medewerking en inzet van vele enthousiaste vrijwilligers/-sters.

Is uw belangstelling gewekt om gebruik te maken van de voorzieningen van Tafeltje-Dekje schroom dan niet om te bellen naar onderstaand nummer, wij staan u graag te woord of stuur een e-mailtje/brief naar onderstaand e-mailadres van Tafeltje Dekje of postadres.

Heeft u interesse om deel uit te maken van ons enthousiast vrijwilligersteam om als chauffeur/bijrijder met de auto maaltijden te bezorgen of wilt u onze bestuursleden assisteren met ondersteunende taken laat het ons weten via:

E-mail: info@tafeltjedekjehuissen.nl                                                

Telefoon: 026-3275465, Tafeltje Dekje

Postadres: Wildzang 27 6852 JS Huissen.