Afbeelding
Foto:

Huissense schoonheidsspecialiste Wendy Meyer genomineerd voor Beauty Award

HUISSEN - Wendy Meyer, eigenaresse van schoonheidssalon Perfect Skin & Beauty, is genomineerd voor de Beauty Award 2020. Na het bezoek van een zogenoemde mystery guest en een grondig beraad van de vakjury is Meyer genomineerd in de categorie Newcomer of the Year. Op 19 april wordt bekend of de Huissense schoonheidsspecialiste de award mee naar huis mag nemen.

In november 2018 opende Wendy Meyer haar salon Perfect Skin & Beauty. Sindsdien is zij een begrip in Huissen en omgeving. De salon is voornamelijk gericht op huidverbetering en anti-aging. Met name de persoonlijke aandacht en adviezen voor iedere klant worden gewaardeerd. Dat uit zich in een grote klantenkring in Huissen, maar ook in omliggende dorpen en steden. De kwaliteitsnormen die de schoonheidsspecialiste hanteert, zijn ook de vakjury van de Beauty Award opgevallen.

Het verlossende woord over de nominatie kwam afgelopen vrijdag. Wendy was op dat moment op Curaçao, waar zij onder meer verbleef voor haar opleiding tot Medisch Schoonheidsspecialiste. Diep in de nacht kreeg zij een e-mail van de organisatie. Hierin stond dat zij tot de drie genomineerden voor de Beauty Award voor Newcomer of the Year behoorde en daarmee bovendien tot de top van haar vakgebied.

Wendy dient zich in de laatste ronde nog één keer te bewijzen voordat haar lot in de handen van de vakjury ligt. Op 19 april wordt bekendgemaakt wie de Beauty Award mee naar huis mag nemen. Meer weten over de salon? Kijk dan op www.perfectskinenbeauty.nl of neem contact op met eigenaresse Wendy Meyer via info@perfectskinenbeauty.nl of 06 53306334.