E&S Kado in Bemmel vergroot afdeling Mousset chocolade

BEMMEL - Esther en Sanne zijn het jaar 2020 goed begonnen en hebben meer ruimte in de winkel vrijgemaakt voor de bonbons en andere chocolade-artikelen van Mousset.

Hiertoe hebben ze de winkelindeling gewijzigd en is er plaats gemaakt voor een nieuwe en grotere vitrine voor de chocoladeproducten en zijn er ook nieuwe wandstellingen achter de toonbank geplaatst. Zo is er fors meer ruimte gecreëerd voor nog meer keuze in zowel bonbons als ook kado-artikelen van chocolade. Natuurlijk blijft de kwaliteit van Mousset garant staan voor een overheerlijke smaak.

Parkinson Café Nijmegen over slaapproblemen bij Parkinson

NIJMEGEN - Profesor Sebastiaan Overeem, art-somnoloog bij het Centrum voor Slaapgeneeskunde Kempenhaeghe in Heeze geeft een presentatie over slaapproblemen bij Parkinson.

Een goede slaap is essentieel voor ons functioneren. De presentatie vindt plaats op vrijdag 24 januari van 14.00-16.00 uur in De Ark van Oost, Cipresstraat 154 in Nijmegen. Aanmelden kan via info@parkinsoncafenijmegen.nl.

Gezellig schaaktoernooi in Elst

ELST - Op zaterdag 22 februari houdt schaakvereniging De Elster Toren voor de veertiende keer het Elster Toren Rapidtoernooi.

Het toernooi wordt gehouden in zalencentrum Onder de Toren in Elst. Het toernooi begint om 10.00 uur. Er worden zeven ronden van twintig minuten per persoon per partij gespeeld. Het inschrijfgeld inclusief lunch bedraagt 12,50 euro. Aanmelden kan via e-mail: toernooi14@elstertoren.nl of via Henk Russens 06 14762172. Aanmelden kan ook op de dag zelf tot 9.45 uur.

Er zijn leuke prijsjes beschikbaar. Dit toernooi is geschikt voor huisschakers en gevorderden. Meer informatie staat op de website van De Elster Toren.