Ingezonden brief

GPV

Op dinsdag 14 januari 2020 om schreef Willem Wenting <wcg1946@gmail.com>naar dit adres over de Gehand Parkeer Vergunning. Voor 1 februari kan eenieder daar met zijn/ haar klachten over de uitgifte van hulpmiddelen terecht. Doen als je je wil laten horen.

Geachte teamleden ,

Eerst maar mijn voorgeschiedenis. Ik ben 73 jr en heb sinds 7 jaar uitgezaaide prostaatkanker. Sinds een jaar is de kanker 'onder controle' door hormoonpillen.
Op 2 dec. kreeg ik ineens een zwabberbeen en na diverse onderzoeken heel snel achter elkaar was op donderdagavond de situatie duidelijk: een wervel met uitzaaiing die een aantal jaren daarvoor in de VU 5x was bestraald, was ingezakt en drukte op een zenuw.
Opereren was door de broosheid van de wervels geen optie en op 6 dec. werd ik voor de eerste keer bestraald en met een gipskorset, pillenkuur dexametason, een afsprakenlijstje voor nog vier bestralingen in de week daarop en een afschrift van de brief van een neuroloog aan mijn huisarts kon ik naar huis.
Maandag 9 dec. heb ik contact gezocht met de WMO in de gemeente Lingewaard wat niet lukte. Op 10 dec. is een keukentafelgesprek aangevraagd en na tussenkomst van een ergotherapeut heb ik dat gesprek gehad op 9 jan. Naar tevredenheid overigens.
Op 14 jan. komt er een telefonisch vervolg. Maar, op vr. 13 dec. heeft de gemeente mijn aanvraag GPV doorgestuurd naar een mij onbekende organisatie opdat ik gezien word door een onafhankelijk arts. Alsof de neuroloog niet onafhankelijk is. Nu ik dit schrijf, 24 januari heb ik nog nooit over deze aanvraag ook maar Iets vernomen.

Ik wil er hier voor pleiten om ook de GPV in de regeling op te nemen.
Vriendelijke groet, Willem Wenting