Kaarten en bingo met KBO Huissen

HUISSEN - In veel huiskamers werd het gespeeld, de alom bekende kaartspelen jokeren en klaverjassen. Of bingo. Dat kan ook bij KBO Huissen.

"In leuke groepen spelen we dit spel waar naast de strijd ook tijd is voor een praatje. U komt in contact met uw leeftijdgenoten en kunt leuke herinneringen ophalen van vroeger en nu. Er is momenteel ook plaats voor nieuwe spelers. We spelen weer in de zaal van Sancta Lingewaal aan de Helmichstraat in Huissen.

De data zijn donderdag 6 en 20 februari om 18.45 uur. Kom gerust eens kennismaken en speel een avondje met ons mee. Voor nadere mededelingen let op bericht op KBO Facebook of Kwww.kbohuissen.nl en Hét GemeenteNieuws. We starten om om 18.45 uur."

Bingo

Bingo spelen in de grote zaal van Sancta van Lingewaal in de Helmichstraat. Wie kent het spel niet “BINGO” een spel dat helen dorpen in haar greep had. Bij de KBO spelen we een keer in de maand op donderdagavond vanaf 18.45 uur. Hier speelt u voor 10,50 euro zeven rondes bingo. Er zijn kleine geldprijzen te winnen als de verschillende figuren vol zijn. "We spelen op 27 februari. Voor meer informatie let op bericht op KBO Facebook of www.kbohuissen.nl en Hét GemeenteNieuws."