Koersbal, Tai Chi en Yoga

bij Sasa in dorpshuis Angeren

ANGEREN - Van bewegen blijf je fit. Dat kan bij de Sasa in het dorpshuis in Angeren. Speel mee met koersbal.

Samen met anderen strijden om de ballen, met een grote boog zo dicht mogelijk bij de 'jack', het witte doelballetje te krijgen. Er is nog plaats voor enkele deelnemers. Iedere dinsdag van 13.30 -16.30 uur. Gratis kennismaken en een keer meedoen.

"Met Tai Chi Tao maakt u uw lijf en leden losser en wordt u fitter. José Bugter laat zien hoe dat gaat. Er is nog plaats in de groep. Elke dinsdag van 13.15-14.15 uur. Gratis eerste les."

Een vorm van Yoga speciaal voor 55-plussers zorgt met rustige oefeningen voor ontspanning en een goede ademhaling. Donderdag 30 januari, 6 en 13 februari geeft Bernadette van de Ende les aan drie groepen. Van 13.00-14.00, 14.00- 15.00 en van 15.00-16.00 uur. Kom vrijblijvend kijken en een keer gratis meedoen.

TOP-film: La Quietud

BEMMEL - Zin in een goede film? Kom dan donderdag 13 februari naar de TheaterKerk, want dan draait de aangrijpende film La Quietud. De film draait om de zussen Mia en Eugenia.

Hoewel ze al jaren op andere werelddelen wonen, hebben ze hun hechte band altijd weten te behouden. Als hun vader een beroerte krijgt en in een coma terechtkomt, keert Eugenia vanuit Parijs terug naar La Quietud, het landgoed van haar familie vlakbij Buenos Aires. Al snel na de hereniging met haar zus en moeder, worden de drie vrouwen geforceerd hun trauma's uit het verleden onder ogen te komen en verborgen geheimen bekend te maken.

Aanvang 20:00 uur. Kaartjes van 7,00 euro per stuk zijn te bestellen op www.theaterkerk.nl en tevens verkrijgbaar bij boekhandel De Toren van Bemmel en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.