Repetitieavond harmonie-orkest. (foto: Stedelijke Muziekvereniging Huissen)
Repetitieavond harmonie-orkest. (foto: Stedelijke Muziekvereniging Huissen)

Play-in Stedelijke Muziekvereniging Huissen

HUISSEN - Bespeel je een blaasinstrument of maak je muziek op gitaar, basgitaar of contrabas en je wilt bij een muziekvereniging? Dan is de Huissen misschien wel de club waar je naar op zoek bent.

"Wij zijn een harmonie die 28 vaste leden telt. We zijn bezig met een vernieuwingsslag en dat betekent dat we in onze bezetting meer willen dan alleen maar blaasinstrumenten. Zo zijn naast trompetten, schuiftrombones, klarinetten ook accordeon, gitaar of strijkinstrumenten zeer welkom. Bij onze vereniging is de muziek nooit saai en er heerst een goede sfeer.

Dat komt mede ook dankzij onze dirigent Rudy Böhmer die op prettige wijze de repetities leidt en die – met zijn grote ervaring als dirigent bij verschillende orkesten - voor alle instrumenten zorgt voor leuke zelf geschreven arrangementen. Heb je interesse? Kom dan woensdagavond 19 februari naar de open repetitie van het harmonie-orkest. De repetities vinden plaats in ons muziekgebouw aan de Muntstraat 10 te Huissen. Graag aanwezig om 19.15 uur.

Dus trek de stoute schoenen aan en meld je – voor 15 februari - aan voor de play-in. Dat kan door een mailtje te sturen naar stedelijke@gmail.com o.v.v. deelname play-in. Geef in de mail aan welk instrument jij bespeelt, zodat wij kunnen zorgen dat de juiste bladmuziek aanwezig is. Wie weet ben jij wel de muzikant waar we naar op zoek zijn.

Inloopspreekuur Platform Gendt

GENDT - Op donderdag 6 februari is het inloopspreekuur van 19.00 tot 19.45 uur in het De Leemhof aan de Dorpstraat 1, Gendt.

Men mag zonder afspraak binnenlopen of eventueel vooraf een afspraak maken voor het spreekuur. Onder het genot van een kopje koffie of thee, kan een ieder bij het platform terecht over opmerkingen, suggesties of klachten betreffende leefbaarheid en veiligheid in de straat of wijk. Dit wordt in de aansluitende platformvergadering besproken en zo nodig doorgestuurd naar de Gemeente en/of Politie.

"Als u niet kunt komen op het afgesproken tijdstip, kunt u ook een email sturen naar secr.platformgendt@platformgendt.nl. Voor klachten over groenvoorzieningen, verlichting en trottoirtegels et cetera kunt u rechtstreeks contact op nemen met de Gemeente Lingewaard, Kinkelenburglaan 6 in Bemmel, telefoon 026 3260111. Wilt u meer informatie? Bent u geïnteresseerd in het werk van het platform of wilt u er meer van weten? Zie www.platformgendt.nl."