Een vroeg bloeiend sneeuwklokje Galanthus nivalis aan de Oeverplas Plakse Wei, 25 januari 2020. (foto: ccml)
Een vroeg bloeiend sneeuwklokje Galanthus nivalis aan de Oeverplas Plakse Wei, 25 januari 2020. (foto: ccml) (ccml)

Galante bio-kristallen

BEMMEL - In de carnavalsweek van 21 tot en met 28 februari start Talento Metissimo een nieuw Season educatieproject Science & Cultuur. Het buitenlokaal is elke middag open van 13.00-16.00 uur, waar we weer gaan genieten met galante bio-kristallen in de hoofdrol.

In het knusse lokaal in de natuur op De Plakse Wei in Bemmel bekijken en beleven we elementen uit de natuur. Dit keer bestuderen we het levensgrote raadsel 'leven'. We onderzoeken koele kristalvormen, galante sneeuwklokjes, klinkende muziekklokjes en passende wiskunde met een scheutje Franse carnavalssfeer. Een nieuw project waar we weer veel zin in hebben! Iedereen is welkom!

In de ochtenduren worden er verrijkingslessen gegeven voor de aankomende toetsingen op basisscholen en voortgezet onderwijs, als ook het mbo- en hbo-beroepsonderwijs en zelfs post-doc. De bewezen resultaten zijn prachtig omdat onze educatieformule echt werkt; onder of naast school-educatie.

Voor nadere informatie van onze activiteiten, zie: (Info@TalentoMetissimo.nl of TalentoMertissimo@gmail.com; 06 25506566).

De entree is vijf euro per deelnemer all in. Belangrijk om te weten: De stichting draait op 0 procent subsidie, is 100 procent zelfstandig en wordt door (groot)ouders draaiende gehouden die goede educatie steunen. Ouders zijn immers de eindverantwoordelijken voor de invulling van de leerplicht van hun kind. Iedere sponsoring blijft welkom! Zie www.TalentoMetissimo.nl.