Afbeelding
Foto:

Beardman spareribs

en kipgerechten thuisbezorgd

BEMMEL - De beste spareribs en kipgerechten vanuit Bemmel. Met onze unieke ingrediƫnten en recepten zijn onze gerechten een verandering op het gebied van eten thuis laten bezorgen.

"Zachte spareribs die van het bot afvallen, dat is ons kenmerk. Na dit al vele malen zelf voor kennissen en vrienden spareribs te hebben gemaakt, wilden wij dit graag delen met de mensen in Lingewaard. Dit doen we door deze te bezorgen bij mensen thuis en hen een ervaring te geven om niet te vergeten. We zijn klein begonnen en bouwen ons gebied steeds verder uit om mensen van Lingwaard en Nijmegen-Noord nog meer te laten genieten van onze overheerlijke gerechten.

Wij bezorgen wij ook bij bedrijven in de middag of in de avond van donderdag tot en met zondag. Mochten er specifieke wensen zijn in deze, kunt u ons altijd even bellen, dan kunnen wij een gepaste bestelling bezorgen voor bijvoorbeeld uw vrijdagmiddagborrel.

Bij de uitbreiding van gebieden hoort ook een uitbreiding van ons menu, wij introduceren nu ook ons Box of Chicken: 250 gram malse kippeling en drie kakelverse drumsticks plus friet voor 14,50 euro.

Een nieuw en jong bedrijf starten in Lingewaard is een droom die voor ons werkelijkheid word. Door in te spelen op de nieuwe trend van thuisbezorging en hierbij gerechten van hoge kwaliteit te verzorgen, die eens wat anders zijn dan de gebruikelijke gerechten."

Ons bezorggebieden zijn Bemmel, Gendt, Haalderen & Lent. Te bereiken op donderdag tot en met zondag van 16:30 tot 21:00 uur op 06 82679253.