Knappe overwinning voor Tweestroom D3

GENDT - Dames 3 kreeg donderdag 30 januari Trivos D6 op bezoek, ze begonnen goed en wisten de eerste set te winnen. Daarna liep het wat minder en de tweede en derde set gingen overtuigend naar de tegenstander, het leek een snelle pot te worden. Gelukkig wisten de dames zich in de derde set te herpakken en sleepten er een vijfdde set uit. Ook deze set wisten ze te winnen. Dus 3-2 winst.

D4 kreeg Trivos D7 op bezoek en had hier geen enkele moeite mee, een eenvoudige 4-0 overwinning. D5 kreeg Boemerang Komeet op bezoek, de eerste set hadden ze weinig in te brengen, de tweede en derde set waren spannend, maar helaas net voor de tegenstander, de vierde set wist Tweestroom duidelijk te winnen, toch 1 punt voor de dames. D1 kreeg Pegasus D6 op bezoek en rekende eenvoudig af met deze tegenstander, een duidelijke 4-0 overwinning.

Zaterdag 1 februari kwamen nog twee jeugdteams in actie, JC1 ging op bezoek bij Boemerang Komeet JC1, de eerste twee sets was de tegenstander duidelijk te sterk, de derde set werd het nog erg spannend, helaas ging de set met 27-25 naar Boemerang, de vierde set ging ook naar de tegenstander, dus een 4-0 verlies. MB1 ging op bezoek bij Volamie MB1 en kwam deze wedstrijd niet echt in gevaar, een eenvoudige 4-0 overwinning. Het laatste nieuws en uitgebreide wedstrijdverslagen staan op www.tweestroomsv.nl.