Maria in de Grot van Lourdes. (foto: Jalune)
Maria in de Grot van Lourdes. (foto: Jalune) Jalune

Met de parochie

op bedevaart naar Lourdes

LINGEWAARD - Inspiratie, kracht, geloof, rust en bezinning. Allemaal redenen waarom mensen op bedevaart naar Lourdes gaan. Ook dit jaar heeft u de kans om gezamenlijk met andere parochianen van RK parochie H. Maria Magdalena mee naar Lourdes te gaan. De reis is van vrijdag 18 tot en met woensdag 23 september.

"De bedevaart naar Lourdes kent een vol, maar gevarieerd programma. Onderweg leren we elkaar beter kennen en delen we samen ervaringen. We doen inspiratie op die we weer mee terug naar huis nemen. Er is ruimte voor bezinning én voor gezelligheid. We verzorgen verschillende rondleidingen over het heiligdom en door het stadje Lourdes. U kunt deelnemen aan een dagexcursie en diverse plechtigheden. Met als hoogtepunt een viering aan de Grot."

De reis

"We vertrekken per bus vanaf Huissen naar vliegveld Maastricht. Vanuit daar vliegen we naar het vliegveld van Tarbes. Daarna is het nog ongeveer twintig minuten met de bus naar Lourdes. Tijdens de bedevaart is er medische reisbegeleiding en een volledig Nederlandstalig programma. Pastoor Karel Donders verzorgt de pastorale begeleiding. Ria Vos en Annelies Mulder zijn de hotelleiders op deze bedevaart.

Meer weten? Voor informatie kunt u bellen met Ria Vos 06-51047878 of Annelies Mulder 06 14287712. Een e-mail sturen kan ook naar lourdeswerk@rkparochiemariamagdalena.nl. In Overbetuwe kunt u bellen met Pierre Spaan (06 12681870) of mailen naar p.spaan6@upcmail.nl."                                                        

Basiliek van Lourdes. (foto: Jalune)