(foto: Ilona Kuster)
(foto: Ilona Kuster)

Camperkussens en matrassen weer als nieuw

Bij A.J. van Olderen

heersen al voorjaarskriebels

ELST – Verlangt u al naar het voorjaar? Bij meubelstoffeerderij A.J. van Olderen wordt al volop gewerkt aan 'voorjaarsklussen'. Het repareren of herstofferen van kussens en matrassen van loungeset, (sta)caravan, camper of boot zijn er momenteel aan de orde van de dag.


Er is duidelijk een verschuiving in deze werkzaamheden merkbaar: "Steeds meer mensen hebben thuis een overkapping die verwarmd wordt met een heater. Het buitenseizoen wordt hiermee verlengd, maar ook vervroegd. Men kan al veel eerder in het seizoen genieten van het buitenverblijf, waardoor onze werkzaamheden, die daarmee samenhangen, ook naar voren worden gehaald", legt eigenaar Arie-Jan uit. Dat betekent echter ook dat het op tijd laten inplannen van uw voorjaarsklus wel raadzaam is. Want dankzij ruim 53 jaar vakkennis en ervaring binnen dit familiebedrijf, weet men Van Olderen ook voor reparatie en/of herstoffering van versleten fauteuils en bankstellen te vinden. Vanzelfsprekend wordt er alleen gewerkt met stoffen en leder van hoogwaardige kwaliteit en dat loont: "We zien vaak dat een tevreden klant ook weer voor een nieuwe klant zorgt', vertelt medewerkster Thanh met een glimlach. Dat was voor Arie-Jan één van de redenen om vorig jaar in mei te gaan verhuizen van Haalderen naar een wat groter atelier op industrieterrein De Merm in Elst. De straat waar van Olderen nu is gevestigd, ligt precies tegenover verhuurbedrijf Boels met de opvallende oranje kleur.

Aan de Manege 6E bent u van harte welkom bij Meubelstoffeerderij J.A. van Olderen. Een nieuwe hippe stof en eventueel nieuwe vulling maken de kussens van uw tuinset of camper weer als nieuw! Een vrijblijvende afspraak bij u thuis kan ook. T: 0481 450671 / 06 53810537; www.avanolderen.nl.