Afbeelding
Foto:

Nieuw adres voor afslankadvies in Huissen

HUISSEN - In november 2019 is de praktijk voor afslank- en voedingsadvies "Meet bij Maris' geopend aan de Arnhemsepoort 106 in Huissen. De methode waar 'Meet bij Maris' mee werkt heet 'Ik mag alles eten', is ontwikkeld door de organisatie Gewichtsconsulenten Nederland en voorkomt het welbekende jojo-effect.

Veel afslankdiëten schrijven vooral voor wat je allemaal níét mag eten. Men valt wel af, maar meestal voor korte duur en vaak eindig je juist met een paar kilo's extra", aldus BGN-gewichtsconsulente Mariska ter Haar.

Ook voor de emotie-eter

Bij Meet bij Maris krijg je meer dan alleen voedingsadvies. Slank worden en blijven is meer dan minder eten. Ook het psychologische aspect van eten komt aan de orde. Wat doe je in momenten van stress? Welke invloed hebben emoties op jouw eetgedrag en hoe ga je om met moeilijke momenten als verjaardagen of vakanties? We gaan eetgewoontes en gedachten over eten zodanig positief veranderen dat het leidt tot gewichtsafname zonder jojo-effect. De oplossing zit in jezelf. Je mag alles eten, echter je leert nieuwe keuzes maken. De nadruk ligt op gezond eten, voldoende beweging en coachend richting gewenst eetgedrag.

Vergoeding verzekeraars

BGN-erkende gewichtsconsulenten werken niet met maaltijdvervangende shakes, voedingssupplementen of vergelijkbare middelen. "Je moet het in de regel ook niet van dergelijke producten hebben. Die leiden misschien tijdelijk wel tot gewichtsverlies, maar zorgen vaak voor het jojo-effect als mensen stoppen of weer normaal gaan eten", aldus de nieuwe gewichtsconsulent van Huissen. Stapsgewijs de leefstijl aanpassen is het devies, daar hebben lichaam en geest het meeste baat bij. Veel zorgverzekeraars onderschrijven dit en vergoeden de kosten van de consulten bij Mariska ter Haar.

Samenwerking met Slimmer Fit Huissen
De praktijk van Mariska is gevestigd in het pand van Slimmer Fit Huissen, de kleinschalige, gezellige lifestyleclub waar men aan een gezonde leefstijl kan werken. Bij Slimmer Fit kom je geen bodybuilders of strakke pakjes tegen. "Het fijne hiervan is dat ik mijn cliënten desgewenst ook het voordeel van regelmatig bewegen kan laten ervaren, in een omgeving met gelijkgestemden", vindt Mariska.

Ben jij op zoek naar een betere balans in je gewicht en eetpatroon? Neem gerust vrijblijvend contact met Mariska op! Meer informatie is te vinden op de website www.meetbijmaris.nl en telefonisch via 06 15080944.