‘Helene Fischer’ op Deutsche Mittag Karnaval in De Buitenpoort. Ook op zaterdag, zondag en maandag: feest!
‘Helene Fischer’ op Deutsche Mittag Karnaval in De Buitenpoort. Ook op zaterdag, zondag en maandag: feest! Foto:

Laatste carnavalsdag = Deutsche Mittag; ervoor Idols, Optocht Party en Frühschoppen

Carnavalsdinsdag Buitenpoort: 'Helene Fischer' live!

HUISSEN - Van zaterdag 22 tot en met dinsdag 25 februari is het Carnaval! De Buitenpoort in Huissen is klaar voor vier dagen feest der zotten van alle leeftijden uit alle plaatsen. Van Carnaval Idols en van (After) Optocht Party tot Frühschoppen tot Deutsche Mittag met liefst vier live acts!

Dé kick-off voor het Huissense carnaval is in De Buitenpoort op zaterdag (22 februari) met de hilarische en altijd drukbezochte talentenjacht Idols. Vanaf 20.00 uur tal van optredens van talenten uit de regio. En de bekende Partydj Antoine draait zaterdagavond al. Ook op zondag en maandag van hem de lekkerste feesthits (in de zaal). Dj René zet de tent op zondag en maandag op de kop.

Op dinsdag tenslotte 'geht's los' met DJ Hansi Schimanski. En maar liefst vier live acts op deze Deutsche Mittag Karnaval. Om te beginnen de onvolprezen Blasmusik van de Bevelanders. Die al spelen als de gratis (!) brunch om 11.30 uur begint. Bij het Buitenpoort Büffet, het thema indachtig, ook Duitse lekkernijen.

Daarna de volgende live-act; Antje Apfelkorn und die Kaiserbrotchen. Gevolgd door Helene Fischer, ofwel de beste tribute/lookalike (zie foto). De vierde act is een verrassing. De laatste dag van het Huissens carnaval in De Buitenpoort is inmiddels al jaren een gezellige en drukbezochte gebleken. Feestvierders van heinde en verre komen in grote getale naar deze tolle und gemütliche Deutsche Mittag op dinsdag. Indien verkleed in Duitse of Tiroler kleding zijn er mooie prijzen te winnen.

Start optocht
Afgezien van de zaterdag en dinsdag viert het multifunctionele en gezellige Huissense horecabedrijf natuurlijk ook op zondag het feest der zotten! Dan vanaf 13.00 uur de (After) Optocht Party. De stoet van praalwagens is het best te zien bij De Buitenpoort, omdat hier wordt gestart. Op maandag: vanaf 11.00 uur Frühschoppen!

Tip: Check iedere dag de Facebookpagina van De Buitenpoort voor 'verse' partyfoto's! En om in de stemming te komen is vanaf woensdag 12 februari de fotocompetitie Carnaval Countdown op Facebook. Veel plezier en… Huusse' Helau!