Afbeelding

Jouw dansschool, méér dan stijldansen alleen

DRIEL - Danscentrum Wijgers in Driel aan het Sosabowskiplein is deze maand februari druk met het opstarten van het nieuwe danscursusseizoen en het faciliteren van diverse televisieprogramma's.

Naast het met passie en liefde lesgeven aan iedereen die graag samen recreatief willen leren stijldansen, of wie liever solo danst bij het cardiofitdans LaBlastĀ® of een unieke openingsdans wil aanleren voor bijvoorbeeld hun bruiloft ..is deze dansschool voorlopig ook druk met cameracrews van KRO/NCRV en het Duitse RTL te huisvesten.

Veranderde vorige week de dansschool nog in een televisiestudio voor opnames van 'De Rijdende Rechter' ..zo staat nu de 'Let's Dance' cameracrew van RTL Duitsland alweer voor de deur te trappelen.

Het 140MĀ² metende dansparket bij Danscentrum Wijgers zal aankomende tijd de thuisbasis zijn voor Nederlands topmodel en BN'er Loiza Lamers samen met haar 'tot 21 februari' nog geheime dansprofessional. Dit alles voor haar deelname aan het equivalent van de BBC-hit 'Dancing With The Stars'.

Vanaf vrijdagavond 21 februari zal Loiza Lamers, na de kennismakingsshow, dan wekelijks live te bewonderen zijn bij RTL Duitsland en deze zender is ook in Nederland via de kabel beschikbaar. Samen met elf Duitse televisie-prominenten zal zij als enige niet Duitse deelneemster twaalf weken lang er alles aan doen om zichzelf, Nederland en dus ook Overbetuwe te vertegenwoordigen in deze van het scherm spetterende dansshow.

Deze Drielse doorzetster zal met haar danspartner vurig gaan voor die ene felbegeerde 'Let's Dance' glitterbal-trofee. Meer informatie over dansles en overige? Kijk dan online op www.dc-wijgers.nl.