Science & Cultuurpracticum Galante Bio-Kristallen bij Talento Metissimo. (foto: Toine Langerwerf)
Science & Cultuurpracticum Galante Bio-Kristallen bij Talento Metissimo. (foto: Toine Langerwerf)

Bio-kristallen

in Franse carnavalssfeer

BEMMEL - We gaan weer leuke natuur-proefjes doen in het knusse lokaal op De Plakse Wei in Bemmel! Elke middag van 13.00-16.00 uur in de carnavalsweek van 24 tot en met 28 februari gaan we in het vroege voorjaar/late winter genieten van 'leven' en 'bijna-leven'. Het project heet: 'Galante Bio-Kristallen'.

De nieuwe activiteit zit vol leuke science & cultuur-practica. "Geniet van je eigen galante sneeuwklokjes-proef, maak een koel keer-kristal, beleef de klinkende muziek-klokjes, creƫer fraaie wiskunde wiebels, ontwerp een rustige rol-zenuw... en nog veel meer. Alles met een gezellige Franse kleurrijke carnavalssfeer en een passend verhaal in T. Metissimo-stijl. Kom het beleven! Je bent van harte welkom!"

Entree per middag is vijf euro all-in per persoon/per leerling. Practica en educatie wordt gegeven door ervaren gediplomeerde docent, scientisten/studenten en toa. In de ochtenduren worden voor de liefhebbers persoonlijke verrijkingslessen gegeven voor de aankomende schooltoetsingen (BS, VO et cetera). Onze educatieformule werkt voor jong en oud(er). Voor informatie van onze activiteiten zie: Info@TalentoMetissimo.nl of bel: 06 25506566 (Karen of Margriet).