Van 20 tot en met 26 februari

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS VISSEN. Vissen zijn gevoelige mensen. Ze kunnen zich (te?) goed verplaatsen in de ander. Ze leven dan ook met iedereen mee. Hun medelijden gaat soms iets te ver. Vissen kiezen vaak de zijde van de losers. Ze zijn extreem. Ze zijn bijvoorbeeld of veganist, of ze doen zich tegoed aan vette snacks. Vissen kunnen steenrijk worden of straatarm en dakloos. Ze zijn gevoelig voor verslavingen.

RAM van 21 maart t/m 20 april
Aanstaande vrijdag ben jij een kei in improviseren. Je acties zijn dan erg effectief! Volgende week dinsdag zet jij je van harte in voor het goede doel. Onzelfzuchtigheid is dan voor jou heel vanzelfsprekend. Volgende week woensdag is het belangrijk dat je met de ander communiceert.

STIER van 21 april t/m 21 mei
Tijdens het komende weekend ben jij erg gericht op genieten. Maar je hebt een grote kans dat je daarin overdrijft. Pas op, stier, want ieder pondje komt nog steeds door het mondje. Zoek anders naar andere manieren om je zinnen te verzetten. Op woensdag ben je nogal knorrig en kortaf.

TWEELINGEN van 22 mei t/m 21 juni
Tijdens het komende weekend stelt men nogal moeilijke vragen aan jou. Je hebt daarbij de neiging om dicht te klappen. Pas op dat dit onderwerp niet iets wordt dat jou langere tijd achtervolgt. Volgende week woensdag ben jij een stuk opener en geef je scherpe antwoorden op directe vragen.

KREEFT van 22 juni t/m22 juli
Het is weer 'Jantje lacht, Jan huilt' bij jou. Aanstaande donderdag ben jij heel gesloten en heb je negatieve gevoelens. Maar in het weekend (vooral zondag) ben jij het zonnetje in huis! Op maandag ben je nogal vergeetachtig. Maar op dinsdag weet jij precies wat je wilt en onderneem je meteen actie.

LEEUW van 23 juli t/m 22 augustus
Zaterdag heb jij de wildste plannen. Maar daarbij heb je wel de neiging om jezelf teveel op de hals te halen. Zondag is een goede dag om op je schreden terug te keren. Volgende week dinsdag ben je heel direct maar ook wat kort door de bocht. Op woensdag draait alles om heldere communicatie.

MAAGD van 23 augustus t/m 21 september
In het weekend heb jij nogal last van mensen in jouw directe omgeving die hun problemen breed uitmeten. Je kunt daar kritisch en kriegel op reageren maar wat win je daarmee? Volgende week woensdag zijn de mensen om je heen erg ontoegankelijk terwijl jij je juist voor iedereen openstelt.

WEEGSCHAAL van 22 september t/m 22 oktober
Tijdens het komende weekend is de belangstelling in jou je iets teveel. Je voelt je wel gevleid, maar je kunt er momenteel niet zoveel mee. De omstandigheden zijn er niet naar. Volgende week woensdag lukt het je niet om jouw boodschap goed aan de ander over te brengen. Kwestie van verkeerde woordkeuze.

SCHORPIOEN van 23 oktober t/m 21 november
Aanstaande vrijdag weet jij heel effectief en scherp op de ander te reageren. Dat zag diegene niet aankomen! Tijdens het weekend klap jij dicht als de ander ingewikkelde vragen stelt. Dat gaat beter op woensdag. Dan ben jij ad rem en laat je zien dat het je menens is! Daar heeft niemand van terug!

BOOGSCHUTTER van 22 november t/m 21 december
Aan het einde van de werkweek heb jij vooral behoefte aan ontspanning. Dat lijkt in eerste instantie goed te lukken. Maar tijdens het komende weekend gooien anderen roet in het eten! Ze blijven maar doorzeuren over kwesties waar jij helmaal geen zin in hebt. Op maandag vind je rust bij een oude bekende.

STEENBOK van 22 december t/m 19 januari
Vlak voor het weekend, maar vooral op donderdag, is het goed om veel aandacht te besteden aan diegenen die dichtbij jou staan. Ze hebben er behoefte aan om hun hart tegenover jou te luchten. Geef ze die kans! Volgende week dinsdag ben jij heel kordaat bezig. Anderen volgen jouw voorbeeld.

WATERMAN van 20 januari t/m 17 februari
Vlak voor het weekend kom jij vrij onverwacht in actie. Het doel dat jij jezelf stelt, haal je ruimschoots en snel. Tijdens het weekend krijg je veel aandacht van anderen. Jij ziet dat als een stukje erkenning. En daar had je nou net behoefte aan. Op dinsdag stel jij iemand gerust.

VISSEN van 18 februari t/m 20 maart
Zonder dat jij daar veel moeite voor hoeft te doen, krijg je vlak voor het weekend zicht op nieuwe mogelijkheden. Dit cadeautje doet jou goed! Tijdens het komende weekend is het erg onrustig in jouw directe omgeving. Rond volgende week dinsdag heb jij meer dan genoeg energie om vooruit te komen.